2013. április 8., hétfő

Lázadó sötét angyal mindennapjai - blog - Rami


Sziasztok! Most egy misztikus blogot hoztam nektek, ez a: Lázadó sötét angyal mindennapjai. 

Külső: A blog kinézete nagyon goth, nagyon sötét, ami tükrözi a történet tartalmát. A fejléc szintén nagyon jó, nem is kicsi, nem is nagy... tehát pont tökéletes. A színek párosítása totál Emo (ami szuper), a blog oldalán lévő leopárdminta nagyon dögös. A képek a fejezetek elején frappánsak - főleg a mozgóképek - mind egytől-egyig tükrözik a szöveg tartalmát. Minden könnyen megtalálható, csak a széléről kicsit hiányolom a képeket, de az könnyen megoldható.

Sztori: Ahogy már mondtam, ez egy misztikus történet. Angyaltól kezdve a démonokig minden megtalálható benne. Szeretem az izgalmas blogokat, és meg kell hagyni, hogy ez az. A történet főszereplője a magának való, 17 éves Lucie Jones, aki két testvérével elköltözik a nagyanyjukhoz, Reycallba. Lucie hamar bajba keveredik, és fényt derül egy hatalmas titokra: Természet feletti lények igen is léteznek.

Írás: Az biztos, hogy ez a csaj tud írni. Tetszik az írás stílusa... nagyon vagány. helyesírási hibát egy darabot sem találtam benne, és szerkezeti hibát sem. Szeretem, ha valaki rögtön a lényegre tér, de nem azonnal csap a lecsóba, és ez a sztori pont ilyen. A történet nagyon izgalmas, és minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy a tinédzsereket szórakoztassa.

Tanács: Az írásodba nem szólok bele, mert az pont így különleges, pont úgy jó, ahogy van. Teljesen eredeti az írásmód, és külön dicséret jár azért, mert ez nem egy SZJG utánzat, amiből már így is rengeteg van. A kinézettel kapcsolatban annyi lenne, hogy oldalra a főszereplők képeit kitehetnéd, vagy néhány, a történetedhez kapcsolódó fotót, hogy kitöltse oldalt az ürességet, illetve a betű színe lehetne kevésbé élénk, mert így egy kicsit bekönnyeztem. A könyv, amit neked ajánlok, az a Vámpírnaplók, mert az egy misztikus könyv, és gondolom azokat szereted.

Összességében: (Elnézést, de most idefirkantok egy rövid ajánlót a bloghoz.) Ha szeretnél egy szuper, misztikus történetet olvasni, akkor mindenképpen látogass el a blogra. Ezt a helyesírás nélküli, szépen összerakott blogot mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.













-By Rami

2 megjegyzés:

  1. Szia(sztok),
    Ahogy már üzenetben tényleg hatalmas bocsánat a nem reagálásért. Szóval még egyszer elnézést, hogy pokolian taplónak állítottam be magam (bár nincs mit kertelni rajta, alaptermészetemből fakadóan vagyok ilyen). Viszont a kritikának eszméletlenül örülök és meg kell mondjam : végre egy hosszú, tanulságos példány. :DD
    Egyszóval földrengetően nagy bocsánat, de még termetesebb köszönet a kritikáért.
    További jó kritikaírást/blogolvasást,
    Feilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szervusz kedves Felli.Szeretnék kérni tőled egy meghívót erre a blogodra, mert bár nagyon érdekel a leírtak alapján, nem tudom elolvasni.Remélem látod majd ezt az üzenetet.
      Puszi; Zoe xx.

      Törlés

Gyakori kérdések.hu